دستور العمل ها، فلوچارت ها، الگوریتم های آزمایشگاه پارس لب

دستورالعمل های آزمایشگاه پارس لب

دستورالعمل های جهانی آزمایشگاه ها

برای درخواست هرگونه مشاوره، انجام آزمایش و ثبت درخواست تلفنی نمونه‌گیری (در آزمایشگاه، منزل، محل کار) با تلفن 1650 برای استان تهران و تلفن 36296001-021 برای دیگر استان‌ها با آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک پزشکی پارس لب تماس بگیرید.

دستور العمل ها، فلوچارت ها، الگوریتم های آزمایشگاه پارس لب

زمانی که برای گرفتن آزمایش های مختلف به آزمایشگاه پارس لب مراجعه می کنید، تست هایی که از شما گرفته می شوند از فرایندهای تعریف شده ای پیروی می کنند که به آنها دستورالعمل های آزمایشگاه ها یا الگوریتم های آزمایشگاه گفته میشود. این الگوریتم ها به نوعی ابزارهای تصمیم گیری هستند که به متخصصین آزمایشگاه کمک میکنند تا بیماری های مختلف را دقیق و سریعتر تشخیص بدهند.

با پیشرفت علم و تکنولوژی در تجزیه و تحلیل اطلاعات و تاثیر آنها در آزمایشگاه های پزشکی، الگوریتم های آزمایشگاه به مرور نقش مهم تری در تشخیص بیماریها پیدا میکنند. دستورالعمل های آزمایشگاه ها در آینده میتوانند تحلیل مشکلات و عارضه های مختلف را بهبود ببخشند. آزمایشگاه پارس لب تخصصی ترین آزمایشگاه پزشکی ورامین است که از فلوچارت های آزمایشگاه برای ارائه دقیق ترین نتایج در کمترین زمان استفاده میکند.

الگوریتم آزمایشگاه چیست؟

اگر در علوم آزمایشگاهی تحصیل میکنید حتما برای شما هم این سوال پیش می آید که آنها چه هستند و چطور الگوریتم های آزمایشگاه را رسم کنیم؟ برای اینکار باید بدانید که دستورالعمل های آزمایشگاه ها راهنمای متخصصین در تشخیص هستند که باید شرایط مختلف را با کلماتی مثل (اگر، بله یا خیر، در این صورت و…) در نظر بگیرند.

انواع الگوریتم های آزمایشگاه ها بسته به نوع تست بر اساس معیارهای خاصی از جمله علائم و نشانه های بالینی، نتایج آزمایش و سابقه بیماری های فرد تعریف میشوند تا فرایند تست ها بصورت استانداردسازی شده و با کمترین خطا و مشکل انجام شوند.

مزایای فلوچارت های آزمایشگاه

همانطور که گفتیم متخصصین آزمایشگاه با استفاده از الگوریتم های آزمایشگاه ها برای رسیدن به نتایج دقیق تر استفاده میکنند.

پیش از آن در ادامه با 3 نمونه رایج از انواع دستورالعمل های آزمایشگاه ها آشنا شوید:

  • تشخیص عفونت
  • خطر مشکلات و عارضه قلبی
  • پیشبینی واکنش های شیمیایی یا دارویی(بیوشیمی)

هرکدام از این تست ها بسته به شرایط بیمار و موارد مختلف دارای فرایند و فلوچارت اختصاصی خود هستند. در ادامه با دو مورد دیگر از مزایای الگوریتم های آزمایشگاه آشنا میشوید.

  • دستورالعمل های آزمایشگاه ها برای استانداردسازی آزمایشات

یک نمونه از کاربرد الگوریتم های آزمایشگاه ایجاد شرایط استاندارد برای انجام آزمایش های تخصصی است. الگوریتم ها به ما کمک میکنند تا همه اطلاعات مرتبط و مهم را در نظر بگیریم تا نتایج به دقیق ترین شکل بدست مراجعه کننده برسد.

  • تست های سریعتر با استفاده از فلوچارت های آزمایشگاه

استفاده از این فلوچارت های آزمایشگاهی همچنین به تسریع روند تست ها کمک میکند. از آنجایی که استفاده از آنها در بسیاری از موارد نیاز به انجام تست های تشخیصی بیشتر و یا ارجاع به متخصصان را کاهش میدهد، بیماران میتوانند سریعتر جواب آزمایش های خود را تحویل بگیرند.

طراحی الگوریتم های آزمایشگاه ها

طراحی فلوچارت های آزمایشگاه یکی از مباحثی است که متخصصین آزمایشگاه در آینده به آن نیاز پیدا خواهند کرد. در ادامه در چند مرحله ساده آموزش الگوریتم های آزمایشگاه ها را بطور کلی بررسی میکنیم.

1.      جمع آوری و تعیین اطلاعات

اولین قدم برای طراحی و ساخت دستورالعمل های آزمایشگاه ها تعیین و مشخص کردن مورد یا مشکل بالینی است که قصد طراحی فلوچارتش را دارید. در این کار باید جمعیت هدف به همراه منابع و متغیرهای مختلف تعیین و مشخص شوند.

2.    تست الگوریتم آزمایشگاه

پس از طراحی اولیه، الگوریتم ساخته شده باید مورد تست و آزمایش قرار بگیرد تا دقت و عملکرد آن بررسی شود. باید مطمئن شوید که الگوریتم شما میتواند در شرایط مختلف برای متخصصین کاربردی باشد.

3.   استفاده از الگوریتم آزمایشگاه

پس از اینکه طراحی و توسعه الگوریتم به اتمام رسید و تست های لازم انجام شد میتوان آن را برای تسهیل آزمایش ها بکار برد.

مشاوره و انجام آزمایش