آزمایشات تشخیصی و تشخیص های قبل از تولد

تشخیص های قبل از تولد چه کاربردهایی دارد؟تشخیص های قبل از تولد به چه روشهایی انجام می شود؟ضرورت تشخیص قبل از تولد چیست؟ در ادامه مطلب نکات مهم و حائز اهمیتی درباره آزمایشات پیش ازتولد توسط آزمایشگاه پارس لب، ارائه شده است.

یکی از دغدغه های زوجین پیش از تولد فرزندشان، اطمینان پیدا کردن، از سلامت آنها می باشد. این موضوع در خانواده هایی که مبتلا به مشکلات مادرزادی و بیماری های ژنتیکی هستند باعث استرس و فشار روانی می شود و به خاطر ترس از تکرار بیماری، از حاملگی پرهیز می کنند. امروزه با پیشرفت علم پزشکی خصوصا در زمینه ژنتیک، سلامت جنین پیش از تولد مورد بررسی قرار می گیرد.

تحقیقات نشان داده است در خانواده هایی که یک فرزند با مشکل مادرزادی یا ژنتیکی دارند ،معمولا به دلیل ترس از تکرار، تمایلی به داشتن فرزند بیشتر  را ندارند اما اگر این دست از خانواده ها به درستی تحت مشاوره ژنتیکی قرار بگیرند و اطلاعات بیشتر در این زمینه در اختیار والدین قرار بگیرد اطمینان لازم در آنها بوجود می آید و تمایل به داشتن فرزند بیشتر را خواهند داشت.

برای درخواست هرگونه مشاوره، انجام آزمایش و ثبت درخواست تلفنی نمونه‌گیری (در آزمایشگاه، منزل، محل کار)
با تلفن 1650 برای استان تهران و تلفن 36296001-021 برای دیگر استان‌ها
با آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک پزشکی پارس لب تماس بگیرید.

 هدف از آزمایشات تشخیصی پیش از تولد

هدف از تشخیص پیش از تولد، امکان انتخاب های آگاهانه برای آن دسته از زوج هایی است که در معرض خطر به دنیا آوردن کودک با نوعی اختلال را فراهم می کند و صرفا تشخیص نوع اختلال جنین و پایان دادن به بارداری در صورت وجود نقص در جنین، نیست. هدف دیگر از تشخیص قبل از تولد، اطمینان دادن به زوج های در معرض خطر و کاهش اضطراب آنها و اجازه آغاز بارداری می باشد.

تشخیص قبل از ازدواج چه مزایایی دارد؟

  •     از تولد نوزادان مبتلا به بیماری های مادرزادی و ژنتیکی جلوگیری می شود.
  •     کاهش فشار روانی و استرس در خانواده های که مشکلات وراثتی و سابقه بیماری های مادرزادی دارند.
  •     اطمینان خانواده ها از وضعیت سلامت جنین
  •     خانواده ها را برای پذیرش فرزند بیمار آماده می کند و راه های درمانی مناسب را برای نوزادان مبتلا، پیش از تولد آنها ارائه می دهد

 

تشخیص پیش از تولد چه زمانی ضرورت پیدا می کند؟

  •     وجود سابقه اختلالات مادرزادی یا ژنتیکی در خانواده
  •     وجود سابقه اختلالات کروموزمی در والدین
  •     در صورتی که سن مادر بالاتر از ۳۵ سال باشد
  •     مشکوک بودن آزمایشات انجام شده در غربالگری دوران بارداری